Advies nodig? Bel088-5481381

Kredieten

Heeft u een nieuwe auto op het oog? Is de badkamer toe aan een verbouwing? Wilt u een wereldreis maken? Voor dergelijke zaken kan het zo zijn dat u niet voldoende spaargeld heeft om dit direct te bekostigen. Geld lenen is dan een optie. Het is van belang om een verantwoorde lening te sluiten, uiteraard tegen een scherp tarief. Onze specialisten helpen u graag verder, en vergelijken de verschillend aanbieders voor u. Heeft u al leningen? Ook bestaande leningen kunnen vaak goedkoper door het aflsuiten van één nieuwe lening.

Doorlopend krediet
Een doorlopend krediet is een lening waarbij u zelf kunt kiezen hoeveel van de lening u opneemt en aflost, op het moment dat u het nodig heeft. U hoeft niet van te voren te weten hoeveel u exact wilt lenen, wat deze vorm van lenen zeer flexibel maakt. Ook kent een doorlopend krediet vaak een lagere rente dan een andere vorm van lenen.

Natuurlijk heeft het doorlopend krediet ook nadelen. Zo is de rente variabel, waardoor u niet op voorhand weet wat de kosten zijn. Wanneer er een renteverhoging plaatsvindt, blijft de maandlast hetzelfde maar zal de looptijd van uw doorlopend krediet toenemen.

Persoonlijk krediet
Een persoonlijke lening is een overzichtelijke lening, waarbij u altijd weet waar u aan toe bent. Zo weet u exact het geleende bedrag, de kosten en de looptijd. Dit voorkomt onverwachte financiële zorgen, wat het ideaal maakt voor een éénmalige aankoop (bijvoorbeeld een auto, boot of caravan).

Het nadeel van deze zekerheid is dat de lening minder flexibel is. De rente is vaak hoger, en wilt u op een later tijdstip toch nog geld opnemen is dit niet mogelijk.

 

 

Copyright © 2019 De Nederlandse Geldmeesters B.V.

Disclaimer | Privacy statement

KvK: 08104585

AFM: 12005279

Website door: Dutch Media Lab