Advies nodig? Bel088-5481381

Aflossen op uw hypotheekMedia over aflossingsvrij

Bovendien kent Nederland een genereuze hypotheekrenteaftrek en royale leennormen wat voor een relatief hoge hypotheekschuld zorgt. DNB pleit al jaren voor een snelle afbouw van de hypotheekrenteaftrek en inperking van de leennorm. Het nieuwe kabinet wil daar werk van maken.

NOS - lees meer

In feite is het woord ‘aflossingsvrij’ misleidend, (…) Aan het einde van de looptijd zijn ze dat niet. Dat kan tot problemen leiden, omdat huishoudens vaak „onvoldoende gespaard” hebben om de hypotheek uiteindelijk terug te betalen.

NRC - lees meer

Ruim 40% van de ouderen met een aflossingsvrije hypotheek heeft niet nagedacht over hoe ze hun woningschuld na 30 jaar kunnen aflossen. Hierdoor kunnen ze onvoorbereid voor torenhoge kosten komen te staan.

Een vandaag - lees meer

Aflossingsvrij wekt de suggestie dat er niet op hoeft worden afgelost. Maar dat is natuurlijk alleen gedurende de looptijd. Aan het einde van de looptijd moet het hele bedrag in één keer worden afgelost en dat kan grote problemen geven.

DNB - lees meerVoordelen Besparen-Door-Aflossen.nl

DeskundigDeskundig

Jarenlange ervaring, permanente educatie en ons grote netwerk zorgt dat wij altijd op de hoogte zijn van de ontwikkelingen in de markt. Wij geven onafhankelijk hypotheek advies waarbij wij verschillende banken vergelijken om een hypotheek te vinden die bij u past!

BetaalbaarBetaalbaar

Door onze kennis en onafhankelijkheid kunnen wij hypotheekadvies voordelig aanbieden. Wij nemen onze kosten en ook de kosten van de bank (zoals de boete bij oversluiten) mee in uw persoonlijke bespaar berekening, zodat u zeker weet dat u echt minder gaat betalen!

Duidelijke afsprakenDuidelijke afspraken

Geen kleine lettertjes of onverwachte kosten. U weet precies waar u aan toe bent! Daarbij blijven wij uw hypotheek in de gaten houden, ook als deze al loopt. Wij brengen u dan meteen op de hoogte van mogelijke besparingen op de hypotheek en verzekeringen!

Wij vergelijken...

Aegon ABN Amro ASR verzekeringen Bij Bouwe BLG wonen Centraal Beheer Achmea Delta Lloyd Florius Hypotrust ING IQ woon Lloyds Bank Munt hypotheken Nationale Nederlanden NIBC Rabobank SNS Bank Syntrus Achmea Venn hypotheken Woonfonds

Klanten geven ons een...

Bespaar tips

Lage renteLage rente

Momenteel is een hypotheek oversluiten erg interessant door de lage rente. Het kan zijn dat u een boete betaalt bij uw huidige bank omdat u de hypotheek omzet voor de rentevaste periode is verlopen. Op langere termijn kan het alsnog veel goedkoper uitvallen!

Gekoppelde verzekeringenGekoppelde verzekeringen

Aan de hypotheek zijn vaak verzekeringen gekoppeld waar u teveel voor betaalt. Zo kunt u vaak bij het omzetten van uw aflossingsvrije hypotheek direct de overlijdensrisico verzekering oversluiten. In veel gevallen kunt u zo op de hypotheek en verzekering besparen!

Sneller aflossenSneller aflossen

Door het verkorten van de looptijd van de hypotheek, betaalt u per maand meer, maar loopt de besparing over de hele hypotheek op tot wel duizenden euro’s! Dit kan in de vorm van een kortere looptijd, of door tussentijds af te lossen of de aflosvorm te wijzigen.

 
Mogen wij u helpen om te besparen?
 

Kostentabel

Rentevast periode
5 jaar vast 10 jaar vast 15 jaar vast 20 jaar vast
* Dit betreft een hypotheek € 200.000 annuïtair waarbij de aanname is gedaan dat de debetrentevoet gedurende de looptijd van 360 maanden vast staat. Rentewijzigingen voorbehouden. Genoemde bedragen zijn bruto.
Totaal Krediet bedrag € 200.000
Vaste debet-rentevoet 1,30 %
Jaarlijks Kosten pecentage (JKP) 1,4 %
Termijn bedrag per maand € 671
Totaal bedrag € 241.636
Totaal Krediet bedrag € 200.000
Vaste debet-rentevoet 1,76 %
Jaarlijks Kosten pecentage (JKP) 1,8 %
Termijn bedrag per maand € 715
Totaal bedrag € 257.568
Totaal Krediet bedrag € 200.000
Vaste debet-rentevoet 2,20 %
Jaarlijks Kosten pecentage (JKP) 2,3 %
Termijn bedrag per maand € 759
Totaal bedrag € 273.385
Totaal Krediet bedrag € 200.000
Vaste debet-rentevoet 2,40 %
Jaarlijks Kosten pecentage (JKP) 2,5 %
Termijn bedrag per maand € 780
Totaal bedrag € 280.758

Copyright © 2019 De Nederlandse Geldmeesters B.V.

Disclaimer | Privacy statement

KvK: 08104585

AFM: 12005279

Website door: Dutch Media Lab